Xellence
Køn
4 stk
4 stk
Hudtype
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Mærker
4 stk

Xellence

XELLENCE Skincare er et dansk hudplejebrand, der er udviklet og produceret i Danmark. Produkterne er baseret på så få ingredienser som muligt for at skabe en allergivenlig hudplejeserie, der kan bruges af alle uafhængigt af alder og køn. Ingredienserne er nøje udvalgt i en kombination af naturlige og rene olier, samt effektive, videnskabeligt veldokumenteret aktivstoffer for at opnå synlige og mærkbare effekt.

FILOSOFIEN BAG PRODUKTERNE
XELLENCE er dedikeret til at bringe naturen og videnskaben sammen: høj kvalitet og synlig effekt skabt af ren enkelhed!

For XELLENCE er det vigtigt at opfylde vores kunders behov og skabe en følelse af tryghed omkring pleje og beskyttelse af huden. For os handler det ikke blot om at udvikle skønhedsprodukter, men om hvilke resultater disse skaber. Vi har derfor fokus på detaljen og effektiviteten i hvert produkt.

Alle produkter er nøje og minimalistisk udtænkt. Hver eneste produkt er udviklet med et bestemt mål for øje; at gøre det nemt og trygt at pleje og beskytte huden, samt afhjælpe hudproblemer - og det vil XELLENCE yde sit til.

SUVERÆNITET
Vi stræber efter exceptionelle produkter – og vi leverer igennem vores nøje udviklede produktserie med høj kvalitet, multi-aktive ingredienser designet til vores travle hverdag og til at opfylde vores behov. Målet er at gøre det nemt og enkelt for dig at passe på dig selv og føle dig tilpas i din egen hud.

EFFEKTIVITET
Vi tror på, at naturen i sig selv kan skabe de mest effektive resultater. Alle ingredienser, der brugt i XELLENCEs produkter er nøje udvalgt efter deres egenskaber. Ingredienserne er sammensat i dokumenteret koncentrationer, der sikrer maksimal synlig effekt.

ENKELTHED
Vi har en klar vision for vores produkter, der udspringer fra vores holdning til hudpleje: less is more! Vi tror på, at de mest effektive hudplejeprodukter er skabt ved brugen af få, men nøje udvalgte ingredienser, og dette er hele grundlaget for XELLENCE.
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0