WA:IT
Køn
2 stk
2 stk
Mærker
3 stk

WA:IT

Er en symbiose af to kulture - japansk og italiensk, en dualitet i en skønhed, hvor opfattelsen kan variere, men forståelse og betydning er den samme.
WA: IT afslører skønheden i en krop af en sjælberoligende duft, der afslører ens sande indre skønhed på ydersiden, ved at forene og balancere det indre og det ydre væsen, som japansk 'wa', og ved at stimulere den sanseopfattelse ved at trække det ind.

Mærkenavnet 'WA: IT' og logoet, indkapsler dualiteten i én betydning - japansk symbol 'wa', der betyder fred og harmoni, og er et vindue mod verden og en ny måde at se livets skønhed på. 'It', der henviser til den italienske kærlighed og glæde ved skønheden i det øjeblik, der er opnåeligt.

WA: IT er skabt af Raffaella Grisa, en talsmand for opmærksom ren skønhedskultur. Det økologiske skønhedsplejemærke WA: IT er et personligt projekt, der afspejler hendes livsfilosofi og betydninger der findes langs rejsen i verden og støder på forskellige kulturer. Grisa skabte WA: IT til at udtrykke sig.

Nord Brands anbefaler
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0