Træ
Køn
98 stk
92 stk
Mærker
24 stk
1 stk
1 stk
2 stk
2 stk
6 stk
14 stk
17 stk
19 stk
5 stk
22 stk
7 stk

Træ

De træagtige dufte er krydrede og varme, kraftige og intense. De er opkaldt efter kilden til ekstrakterne – kerneved fra træer og rødder fra overalt i verden.
Træduftene består af duftnoter som eksempelvis sandeltræ, vetiver, patchouli og cedertræ. I nyere dufte blandes de ofte med eksotiske og orientalske noter som feminine blomsternoter, citrusnoter eller grønne noter.

De træagtige dufte har længe været kendt for at have maskulin kant, men på samme tid er det de mest unisex-agtige dufte. De passer godt til dig med god selvtillid og til dig som ser godt ud på den ubesværede måde. Du beskrives som en rolig og nærværende person, som andre føler sig godt tilpas sammen med.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0