The Beautiful Mind
Køn
2 stk
1 stk
Mærker
2 stk

The Beautiful Mind

The Beautiful Mind duftene er en hyldest til ham og hende - ikke på duftindustriens konventionelle måde, som genstande for begær - men for deres intelligens og kreativitet.
Volume 1: Intelligence & Fantasy er inspireret af stormesteren i hukommelse, Christiane Stenger.
Volume 2: Precision & Grace er inspireret af den klassiske balletdanser Polina Semionova.

"Det mest sexede ved en kvinde er hendes forstand".
Geza Schön

The Beautiful Mind duftene er en hyldest til kvinder - ikke på duftindustriens konventionelle måde, som genstande for begær - men for deres intelligens og kreativitet.

Volume 1: Intelligence & Fantasy er inspireret af stormesteren i hukommelse, Christiane Stenger.

Volume 2: Precision & Grace er inspireret af den klassiske balletdanser Polina Semionova.

I en verden, der er oversvømmet af indholdsløse kendis-dufte, er det et radikalt træk simpelthen at fremhæve kvinder på grund af deres præstationer.

Men Stenger og Semionovas indflydelse går videre til at handle om inspiration. Hver især arbejdede de sammen med parfumeur Geza Schön for, side om side med ham i laboratoriet, at udforske det store ingrediens-repertoire. Duftene, de sammen udviklede, afspejler kvinders egen opfattelse af deres kvindelighed.

Seriens billedsprog er udviklet af designhuset Me Company og skildrer det smukke ved en hjerne i aktion. I stedet for Stenger og Semionovas ansigter ser vi neurale forbindelseslinjer. Fantasifulde genskabelser af synapser, der forbinder sig, når noget skal hente frem fra hukommelsen, og af danserens kinæstetiske intelligens.

Geza Schön er velkendt som uortodoks individualist. Han skabte den banebrydende Escentric Molecules serie, der ofte beskrives som anti-dufte. Her brød Schön med reglerne inden for duftkomposition og erstattede dem med en ekstrem minimalisme. I The Beautiful Mind seriens dufte med deres lyriske kvindelighed er han vendt tilbage til den klassiske duftstruktur.

Her er det non-konforme selve konceptet om anti-kändis-dufte og den hyldest til den betagende, kvindelige hjerne, det repræsenterer.      
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0