Køn
61 stk
4 stk
Hudtype
44 stk
7 stk
34 stk
8 stk
26 stk
12 stk
Mærker
61 stk

StriVectin

StriVectin, den originale creme mod strækmærker, der blev til et anti-rynke-fænomen, har udviklet sig til en fuld serie anti-age produkter, der nu er formuleret med den banebrydende NIA-114™ teknologi.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

HVEM VI ER
StriVectin, den originale creme mod strækmærker, der blev til et anti-rynke-fænomen, har udviklet sig til en fuld serie anti-age produkter, der nu er formuleret med vores egen, banebrydende NIA-114™ teknologi. StriVectin's klinisk dokumenterede, prisbelønnede formler tager sig af de mest synlige ældningstegn - herunder rynker, slap hud, hudens farve og overflade. StriVectin... med effektiv, patenteret og dokumenteret evne til at transformere din hud.

NIA-114™ teknologi: Opfundet af hudforskere efter 35 års forskning. NIA-114™ har en videnskabeligt dokumenteret evne til at styrke og genopbygge hudbarrieren og tilføre hudcellerne ny energi for derved at maksimere hudens sundhed og flerdoble ingrediensernes effektivitet.

Ingredienser: Avancerede ingredienser i mængder med dokumenteret effekt sikrer, at StriVectin-produkterne virker synligt aldersbekæmpende. NIA-114 teknologien mangedobler de potente aktivstoffers effektivitet for at øge de resultater, hver eneste StriVectin-formel skaber.

Klinisk dokumentation: StriVectin-produkterne udvikles under de strengeste standarder - målt, vurderet og bekræftet via forskning, så du kan stole på at få videnskabeligt dokumenterede resultater. Omfattende kliniske studier og forbruger-testimonials bekræfter det igen og igen.
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0