StriVectin BLUE RESCUE™ Clay Renewal Mask - Rejsestørrelse

StriVectin BLUE RESCUE™ Clay Renewal Mask - Rejsestørrelse

DKK 80,00
   Ikke på lager
Rejsestørre af lermaske. Denne 10 minutters ansigtsmaske udvisker de tydeligste tegn på aldring og træthed, forstørrede porer og fine linjer.

Lermasker opleves tit som værende gode til at rense porer for snavs - men de har også en tendens til at trække fugt ud og efterlade huden tør.  
Med denne maske er det lykkedes at fremstille en rensende og fornyende maske uden at gå på kompromis med følelsen af velvære og en gennemfugtet hud.  Her har vi har at gøre med probiotika -mælkesyrebakterier, som hyppigt anvendes i hudplejeprodukter, som har til formål at genopbygge en tabt balance.

Findes også i en 94 g udgave
Vis mere
Vis mindre
Indhold:19.7g
Anvendes til:Alle hudtyper/aldrende hud
Mærke:StriVectin
Varenr.:780019SS
Produktforslag
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0