Spot/acne
Køn
11 stk
8 stk
Hudtype
2 stk
12 stk
10 stk
1 stk
2 stk
6 stk
Mærker
2 stk
4 stk
1 stk
4 stk
1 stk

Spot/acne

Ved acneudbrud skyldes det, at hudens talgkitler har betændelse i sig. Dette forekommer isæt blandt unge, men faktisk kan acneudbrud også komme hos ældre. Der kan være stor forskel på hvor meget den enkelte slår ud, og det er derfor vigtigt at forebygge huden mod dette ved at rense den dagligt.

For yderligere at reducere acne, kan du med fordel anvende minibehandlinger om natten, i form af dots og belimsh gel der går ind aktivt og arbejder i huden om natten. De fleste af disse produkter skal blot påføres på det angrebne sted og lade sidde natten over. Om morgnen er det vigtigt at produktet bliver renset af igen.

OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0