Skyn Iceland Plumping Lip Gels – 2 stk.

Skyn Iceland Plumping Lip Gels – 2 stk.

DKK 125,00
   På lager
Antal
Gele-plastrene er designet til at forbedre udseendet, fyldigheden og den overordnede sundhed af dine læber. De er læbeformede, men overdimensionerede for også at kunne behandle fine linjer og rynker rundt om læberne. De unikke gelplastrer indeholder en teknologi, der sikrer, at de aktive ingredienser trænger dybt ned i huden for at opnå en langvarig og kraftfuld virkning.

Brug:
Påfør en af gelplasterets sider på rene, makeup-fri læber (gelplastret er bevidst lavet for stort). Pres forsigtigt ned på gelen, så luftbobler forsvinder og lad produktet virke i 10 minutter. Fjern herefter og smid gelen ud.


Vis mere
Vis mindre
Indhold:2 stk.
Mærke:Skyn Iceland
Varenr.:490019
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0