Skyn Iceland Icelandic Youth Serum - 30 ml
Skyn Iceland Icelandic Youth Serum - 30 ml
Skyn Iceland Icelandic Youth Serum - 30 ml
Skyn Iceland Icelandic Youth Serum - 30 ml

Skyn Iceland Icelandic Youth Serum - 30 ml

DKK 325,00
   På lager
Antal
Icelandic Youth Serum fra Skyn Iceland indeholder en banebrydende antioxidant, der er udledt fra mikroalger på Island og er en af de mest virkningsfulde antioxidanter, der findes.

Superkoncentreret formel med antioxidanter, der bekæmper frie radikaler og styrker huden, kombineret med prisvindende antioxidant ”svampe” teknologi.

En serum der fugter, giver glød og udglatter stresset hud. Produktet absorberes hurtigt i huden og trænger dybt ind for at rette op på skader, stimulere kollagen-dannelsen og booste fugtighedsniveauet, mens det forbedrer hudtone og -tekstur. Beskytter og genopretter hudens ungdommelige udseende samt forebygger stressrelaterede tegn på aldring.

Ingredienser
Astaxanthin :
Er udledt fra islandske mikroalger, er en af de mest effektive antioxidanter der findes. 6000 gange stærkere end C-vitamin, den har naturlige anti-aging egenskaber og effektiv antiinflammatorisk beskyttelse mod skader fra frie radikaler og hyperpigmentering, mens den på imponerende vis booster hudens fugtniveau og spændstighed.

Ergothioneine :
Er en naturlig aminosyre, der beskytter huden mod ødelæggende miljømæssige skader fra UV-stråler, forurening og oxidativt stress, idet den modvirker skader fra frie radikaler.

Fullerene :
En teknologi rig på antioxidanter, med en ”svampe” effekt, der bekæmper frie radikaler, mens virkningsfulde ingredienser kan trænge dybere ind i huden. Beskytter mod oxidativt stress.

Zinc PCA :
En naturlig balsam til huden, der beroliger og lindrer medtaget hud, mens den reducerer rødme og regulerer olieproduktionen for en mere ensartet og mat hudtone.

Camelina-olie :
En blødgørende olie rig på essentielle fedtsyrer, naturlige antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber.

Produktegenskaber
 • Hjælper til at forhindre og afhjælpe stress-relaterede tegn på aldring.
 • Beskytter mod hudskader forårsaget af UV-stråling og hyperpigmentering for at genoprette hudens udstråling.
 • Tilfører fugt, så hudens naturlige fugtbalance opretholdes.
 • Booster dannelsen af hudens naturlige kollagen for at mindske forekomsten af fine linjer og rynker.
 • Beroliger og udglatter for at reducere rødme og irritation.


 • Brug
  Anvendes på renset ansigt og hals morgen og/eller aften. Følg med en god fugtighedscreme.
  Vis mere
  Vis mindre
  Indhold:30 ml
  Anvendes til:Alle hudtyper
  Mærke:Skyn Iceland
  Varenr.:490037
  OM NORD BRANDS

  Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
  Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

  Kundeservice

  Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

  NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
  0