Skyn Iceland Glacial Face Wash – 150 ml

Skyn Iceland Glacial Face Wash – 150 ml

DKK 215,00
   På lager
Antal
Dybt rensende og ikke-udtørrende formel, der ved kontakt med vand ændrer konsistens til en lækker skum. Ansigtsrensen er formuleret med det reneste islandske glacialvand og gavnlige plantepræparater, og den afgifter og renser derfor uden at udtørre huden. Dens beroligende, plejende og antiinflammatoriske egenskaber gør den ideel til sensitiv eller stresset hud.

Allergitestet og vegansk.

Brug:
Tilfør vand til en mængde produkt, der svarer til ca. en en-krone, og bland mellem dine hænder, til du opnår en skummet konsistens. Masser ind i huden og skyl derefter med vand. Efterfølges af en fugtighedscreme.

Kan desuden bruges som barbercreme.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:150 ml
Anvendes til:Sensitiv eller stresset hud
Mærke:Skyn Iceland
Varenr.:490001
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0