Køn
25 stk
1 stk
Hudtype
20 stk
19 stk
22 stk
6 stk
17 stk
20 stk
17 stk
Mærker
27 stk

Sampar Paris

SAMPAR, en unik, urban hudplejeserie specielt målrettet mod krævende forbrugere, som vil have øjeblikkelig virkning og skabe langsigtede resultater med innovative og enkle hudplejerutiner.  

”Først kommer hudens behov, og så kommer midlerne”

”I mere end 20 år har jeg været optaget af at forske i og udvikle avancerede kosmetiske løsninger. Som et  vejledende princip i mit arbejde har det altid været min drøm at fremhæve og afsløre kvinders naturlige skønhed: den intelligente, slumrende skønhed. Sådan fødtes konceptet om at vække hudens stofskifte til live, så huden kan genvinde sin oprindelige udstråling. SAMPAR er resultatet af mine overbevisninger og den viden, der er akkumuleret over årene, men det er også visheden om, at huden er et intelligent organ, der ind imellem behøver vores hjælp.
Vær krævende, bed om det umulige.”

Patrick Sounigo, direktør og grundlægger
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0