Renegades
Køn
3 stk
3 stk
Mærker
3 stk

Renegades

Ideen til Project Renegades er fostret af den kreative duo bag Escentric Molecules, Geza Schön og Paul White fra Me Company. Paul er den visuelle, Geza parfumeuren, der sammen med Bertrand Duchaufour og Mark Buxto er brudt ud fra koncernuniverset og har etableret sit eget laboratorium.

Ideen til Project Renegades er fostret af den kreative duo bag Escentric Molecules, Geza Schön og Paul White fra Me Company. Paul er den visuelle, Geza parfumeuren - en ud af kun en håndfuld, som er brudt ud fra koncernuniverset og har etableret sit eget laboratorium.

Kedet til døde over den humørløse indstilling til duft her på jord gik de to Escentric-fyre sammen med et par ligesindede rebeller, parfumeurerne Bertrand Duchaufour og Mark Buxton, og besluttede at gøre noget skørt. Noget virkelig skørt. Så de opfandt en bande med tre duft-bryggende avatarer, mixgale cowboys med vilde øjne, og gav dem frit lejde i et fantasiens Wild West præget af ubegrænset kreativitet og udflippet sanselig overbelastning...

Eller sagt på en anden måde, de fire gutter ville bare have det sjovt.

Det anderledes ved Project Renegades er først og fremmest, at det er skabt af parfumeurs. Når kunstnerne overtager laboratoriet, kan de skabe de ting, de har lyst til, uden fokusgrupper til at holde fast i kedsomheden. De kan få lov til at mixe udfordrende, vidunderlige frembringelser ved hjælp af deres olfaktoriske fantasi. De kan bruge en høj andel af de naturlige materialer, som nu til dags bliver sparet væk i de fleste kommercielle dufte.

De kan komme helt ud af kontrol, når det gælder design af flakonerne. Med hver duft følger en maskot-magnet til køleskabet af dens renegade-avatar. Om han har Colt-pistoler for ørerne eller er afbilledet med en Stetson, der muterer til at blive en peyotekaktus - disse revolvermænd befinder sig milevidt fra traditionelt flakon-design. Og de kan opfinde de ting, de har lyst til at opfinde, i dette tilfælde en sindsudvidende fiktionsverden, som deres avatarer kan gå amok i. Kommer snart: lad dig transportere til lugtesansens psykedeliske Project Renegades online.
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0