Orientalsk
Køn
64 stk
50 stk
Mærker
17 stk
1 stk
5 stk
13 stk
6 stk
12 stk
15 stk

Orientalsk

Orientalske dufte forbindes typisk med det eksotiske og mystiske. Duftnoterne er sensuelle og varme, som fx kanel, patchouli, vanilje, amber og musk, og disse er tit mixet med vovede blomsterdufte som for eksempel jasmin. For at forstærke duften, kan der være tilført krydderier eller søde noter.

De orientalske dufte er meget anderledes end blomsterduftene, og de er især et godt valg til aftenbrug. De er inspireret af duftene fra det nære og fjerne østen og er luksuriøse og sexede dufte, der i dag kan give forskellige indtryk som for eksempel hyggelig og behagelig eller livlig og berusende - de kan invitere os med på fjerne rejser og drømmerier.

En orientalsk duft er et godt valg til dig, der er frisk på at prøve noget nyt og som elsker at være med, når det handler om nye trends. Du er vild med luksuriøse, sexede og unikke ting. Med en orientalsk duft kommer du til at bære en fyldig og lækker duft, som får folk til at bemærke dig.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0