Om Nord Brands

Nord Brands i ord

Vi er et lille firma med store visioner. Hver dag arbejder vi os nærmere vores mål: at blive en af de førende distributionsvirksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.

For at kunne virkeliggøre den vision, må vi stille store krav til os selv. Og til vores leverandører.

Vi har valgt en innovativ tilgang til branchen. Nord Brands er en moderne virksomhed med øje for de nyeste tendenser og med fokus på vores kunders - og deres kunders - behov.

Vi ønsker kun at arbejde med mærker med en så stærk filosofi og personlighed, at de virkelig formår at vække begejstring - det ser vi som en fundamental forudsætning for at opnå en markant profil på markedet. Og vi vil selv elske de produkter, vi arbejder med - for os er det en forudsætningen for enhver fornuftig forretning. Vi værdsætter smukt og inspirerende design, der fryder sjæl og øje.

Vi ønsker, at høj kvalitet skal kendetegne alle led af vores virke - fra vores produkter til vores egen indsats. Vi vægter faglig og kvalificeret formidling om produkter og teknologier højt, og i et tæt samarbejde med vores mange kunder stræber vi hver eneste dag efter at leve op ikke blot til jeres forventning til os, men også til vores egne forventninger til os selv.

Videre lægger vi stor vægt på et tæt, informativt og inspirerende samarbejde med pressen, der kan sikre en høj grad af aktualitet omkring vores produkter og mærker.

Vi er stolte af den succes, vi allerede har skabt, og som vi hver dag bygger videre på - og ser den som en konsekvens af, at vi elsker fremdrift, aktive dage og kunder, der er glade og tilfredse.

Vi arbejder tæt sammen med ejerne bag vores mærker for at opnå de bedste resultater - for jer, for dem - og siden for os selv.

Vi besidder en nærmest umættelig nysgerrighed - og en higen efter hele tiden at opnå stadigt bedre resultater. Og du kan være sikker på, at hos Nord Brands er vi på forkant med nye tendenser, og vi tør være anderledes.

Mission: at være den mest attraktive samarbejdspartner på det skandinaviske marked for spændende nichebrands
Værdier: Grundighed; at gøre tingene rigtigt første gang. Vi er modige - for vi tror på det, vi gør.

For nogen er det nok at gøre dét, de skal. Vi gør dét, der skal til.
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0