OdeJo
Køn
4 stk
Mærker
4 stk

OdeJo

OdeJo er en let duft med friske noter af agurk, lilje, tahitisk rose og tang. Duften er meget ungdommelig, og dens blomsternoter gør den til en ideel forårs- og sommerduft.

Nord Brands anbefaler

O’s historie er en fortælling om en kvindes besættelse... af en duft
På et afsides liggende apotek og for længe siden fandt Jo Levin den olie, der skulle blive hendes signaturduft. Mens hendes karriere som modestylist blomstrede, blev hun ofte spurgt om, hvilken parfume hun brugte, og hun vidste aldrig rigtig, hvad hun skulle sige om sin gådefulde duft. Så hun fandt på et enkelt, gådefuldt svar.  “Det er Eau de Jo.” Med tiden blev hendes svar endnu kortere.  

“Hvilken duft har du på?”
“O.”

Men dagen kom uafvendeligt, hvor O gik fra at være en besættelse til at blive et minde. Og så var tiden kommet til, at Jo bad om hjælp hos sin gamle ven Jeff Lounds, en af ophavsmændene til Escentric Molecules duftkulten, så hun kunne genoplive sin olfaktoriske fortid. En aften, også for længe siden, havde O fået ham til at stoppe brat op, og hun havde aldrig glemt, hvor insisterende han var omkring, at man kunne skabe noget magisk med den.

Og her er vi så, med Jeff, der samler et drømmehold for at bringe O tilbage til livet, og Jo, der endnu engang gennemlever følelser, hun troede var tabt for altid. Det er næppe nødvendigt at sige, at ens forhold til ens yndlingsduft er lige så intimt og specielt som til ens minder. For Jo handler  O om frisk luft, naturen, den er selve inspirationens ilt for hende, men der er også en subtil, vedholdende insinuation, grøn, ja, men  varm og sensuel… fysisk.   Jo brugte altid O som olie, så OdeJo er en eau de toilette og en olie med en rollerball: to måder at bruge den på, to forskellige følelser.  

Det anerkendte designteam Michael Nash Associates har klædt OdeJo i jomfrueligt hvidt, som dækker over et intenst fluoriserende indre. Det er et iøjefaldende ydre udtryk for et rigt indre liv, præcis som en parfume i sig selv er et udtryk for personlighed.    

Men det er også i en parfumes undvigende natur ikke at afsløre alt. Tag for eksempel OdeJo. Den begyndte som et mysterium, og den er stadig ikke klar til at opgive sine hemmeligheder.
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0