Køn
11 stk
Hudtype
4 stk
2 stk
5 stk
2 stk
1 stk
1 stk
Mærker
11 stk

Neville

Neville er inspireret af mænds Grooming på en old school facon. Neville har kombineret en fornem, klassisk tilgang til emballage og design med de allerbedste i moderne, naturlige ingredienser. Resultatet er en lækker serie af produkter til mænd, der sikrer en barbering udover det sædvanelige.

Neville er inspireret af mænds Grooming på en old school facon. Virksomheden har kombineret en fornem, klassisk tilgang til emballage og design med de allerbedste i moderne, naturlige ingredienser. Resultatet er en lækker serie af produkter til mænd, der sikrer en barbering udover det sædvanelige. Du finder desuden skønne produkter til dit hår, din krop og hudplejeprodukter, der tilsammen udgør det bedste til manden, der ikke går på kompromis med sit barbergrej eller sine produkter dertil. Produkterne er skabt af et team af hudpleje-eksperter. Serien omfatter 15 produkter, der er perfekte til enhver gentleman. Målet er simpelt: Virksomheden ønsker at gøre Grooming og barbering til et ritual, der oser af maskulinitet. I serien fås også skraber, barberkost med holder, skål til barbersæbe samt komplet barbsæt med holder, skraber og barberkost.
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0