Neville Travel Kit
Neville Travel Kit

Neville Travel Kit

DKK 250,00
   På lager
Antal
Lækkert rejsesæt fra Neville, så du kan få en optimal barbering og ansigtspleje på farten. Sættet indeholder rejseudgaver (30 ml) af følgende produkter:

Strengthening Shampoo & Conditioner
Balsam og shampoo i én, der effektivt renser, reparerer og styrker håret. Dual-action formel og vegetabilsk
protein øger hårets styrke og reducerer hårtab, mens algeekstrakter virker fugtgivende.

Face Reviver
Fugtgivende ansigtscreme, der ikke fedter, men derimod trænger hurtigt ind i huden. Cremen er rig på vitamin A, som hjælper normal celleudvikling og har en naturlig anit-inflammatorisk og anti-bakteriel egenskab. E-vitamin beskytter og reparerer huden, mens Aloe Vera lindrer og fugter. Alumina giver en langtidsholdbar UV-beskyttelse.

Energising Wash
Showergel, der bekæmper træthed. Fremstillet af en botanisk blanding af sukkerrør og citron, der mildt eksfolierer og stimulerer cellefornyelsen. Tang og græskar puster nyt liv i huden og virker fugtgivende.

Clean & Shave
Ansigtsrens og barberskum i én. Formlen blødgør huden, sikrer dig en tættere barbering og minimerer rødme og skægpest. Passer til alle hudtyper.

Et sikkert hit til din mand eller kæreste!
Vis mere
Vis mindre
Indhold:4 x 30 ml
Mærke:Neville
Varenr.:472348
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0