Neroli Voyage EDP - 100 ml
Neroli Voyage EDP - 100 ml
Neroli Voyage EDP - 100 ml

Neroli Voyage EDP - 100 ml

DKK 1.175,00
   På lager
Antal
Neroli Voyage er skabt af Edward Bodenham (Parfumeur og familiemedlem til Floris familien samt nuværende direktør i Parfumevirksomheden, Floris).  
Parfumen er en hyldest til Robert Floris som udviklede nogle af de allerførste parfumer tilbage i slutningen af 1700 tallet.  

Neroli Voyage er bl.a. fremstillet med klare citrusnoter og med strejf af maritime noter.

Pafumen er en smuk fortolkning af en opdagelsesrejse ved Det Liguriske Hav, havet mellem Korsika og den Italienske kyst i regionen Ligurien. En ekspedition Edward Bodenham i sin tid tog for at forfølge Robert Floris tidlige beskrivelser af dette område.

I Neroli Voyage kan man fornemme hvordan duften af friske appelsinblomst-træer og andre sommerlige indtryk sender dig til duftende sommerlandskaber, som findes på bl.a. Korsika. Du sendes igen videre til den smukke by Positano ved Amalfikysten.  En sand kærlighedshistorie på tværs af havet, hvor farver og dufte bliver til virkelighed.

Topnote: Citrus, neroli og marinenoter.
Hjertenote: Neroli, jasminblomst, krydrede noter af ingefær, aromatisk fennikelfrø.
Bundnote: Egetræ, maquis shrubland (maki), musk og rav.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml.
Anvendes til:Mænd & kvinder
Mærke:Floris London
Varenr.:77104
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0