Møllerup Estate
Køn
5 stk
Hudtype
2 stk
1 stk
3 stk
2 stk
2 stk
2 stk
Mærker
5 stk

Møllerup Estate

Produkter fra Møllerup Estate er baseret på hampeolie, der kaldes "naturens mest afbalancerede olie", fordi den indeholder alle de 21 kendte aminosyrer i kombination med Omega  3 (ALA,  alfalinolensyre) og Omega 6 (linolsyre/ gammalinolensyre, GLA) i en  afbalanceret 1:3 ratio.

Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 139,00
DKK 69,50
  

Spar DKK 69,50
Info / Køb
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 225,00
DKK 112,50
  

Spar DKK 112,50
Info / Køb
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 350,00
DKK 175,00
  

Spar DKK 175,00
Info / Køb
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 350,00
DKK 175,00
  

Spar DKK 175,00
Info / Køb
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 25,00
DKK 12,50
  

Spar DKK 12,50
Info / Køb

Hampeolie er blevet kaldt "naturens mest perfekt afbalancerede olie", fordi den indeholder alle de 21 kendte aminosyrer i kombination med Omega  3 (ALA,  alfalinolensyre) og Omega 6 (linolsyre/ gammalinolensyre, GLA) i en  afbalanceret 1:3 ratio.

Aminosyrer er "kroppens byggesten", som den bruger til at lave proteiner af. Proteiner er opbygget af lange kæder af aminosyrer, polypeptidkæder, mens kæder med forholdsvis få led (i hudplejen typisk 3-7) kaldes peptider.  

Omega 3 sørger for smidighed i cellevæggene, mens Omega 6 giver stabilitet. Det er meget vigtigt, at de to optræder i rette indbyrdes forhold. For meget Omega 6 i forhold til Omega 3 vil resultere i, hvad man populært kan beskrive som for meget struktur i forhold til fleksibilitet; det er uønsket og kan decideret have negative følger i form af mindsket spændstighed - mens du med olierne i optimal balance er sikret det bedste fra begge verdener.
Både Omega 3 og Omega 6 er såkaldte essentielle fedtsyrer. Essentielle, fordi de er livsnødvendige for os, men må tilføres udefra, da vi ikke kan danne dem selv.

Tilsammen udgør aminosyrerne i kombination med Omega 3 og Omega 6 vigtige nøglekomponenter for bevaring af en sund og velfungerende hud. Især tillægges Omega  3 og Omega 6 effektive  antioxidant- og anti-inflammatoriske egenskaber, ligesom de modvirker tørhed og irritation/kløe.

Samtidig byder hampfrøolie også på et højt niveau af E-vitamin, karoten (forløber for A-vitamin), fytosteroler, fosfolipider og et antal mineraler, herunder calcium, magnesium, svovl, kalium, fosfor og små mængder jern og zink.

Olien er ikke-komedogen, det vil sige, at den ikke virker tillukkende på porerne og derfor ikke fremmer/forårsager akne. Tværtimod er den med sine anti-inflammatoriske og meget blødgørende egenskaber med til at modvirke aknetilstande.  

Olien Indeholder IKKE det psykoaktive stof THC, som vi normalt forbinder med cannabis/marijuana.
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0