Miller Harris Violet Ida  EDP - 50 ml
Miller Harris Violet Ida  EDP - 50 ml
Miller Harris Violet Ida  EDP - 50 ml

Miller Harris Violet Ida EDP - 50 ml

DKK 585,00
   På lager
Antal
Inspireret af Brighton Rock, kontrasternes, farvenes og nostalgiens hjemsted.
Som en videreførelse af Miller Harris’ litterære inspiration har Violet Ida valgt Ida Arnold som sin muse, heltinden med det store hjerte fra Graham Greene’s Brighton Rock, som sætter violer i håret. Ida repræsenterer godhed, vedholdenhed og moral i en verden præget af desperat ubarmhjertighed.

En vemodig fortabelse i gamle minder. Violet Ida er en eksklusiv og yppig sky af iris overstrøet med indslag af sødmefulde violer som dem, Ida sætter i håret.   

Den tindrende topnote af bergamotte er, som den toner sig sammen med jordagtige, mineralske facetter af gulerodsfrø, som en foxtrot fra start til slut. I hjertet bringer den luksuriøse iris billeder af makup-pudder og flagrende kjoler frem for det indre blik, af bløde stoffer med en taktil fornemmelse, mens heliotropens søde mandelduft tilføjer et indslag af konfekt. Kropsnoten præsenterer et silkeagtigt spor af vanilje og flydende rav – et glødende favntag, der udstråler varme og komfort.   

Violet Ida er et kys for enden af molen – duften af makeup og hud, der skaber en længsel efter gamle dage.

Kommer også i en 100 ml. udgave.


Vis mere
Vis mindre
Indhold:50 ml
Noter:Top: Italiensk bergamotte, gulerodsolie. Hjerte: Irissmør, heliotrop. Krop: Vanilje, flydende rav
Mærke:Miller Harris
Varenr.:888506
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0