Miller Harris Powdered Veil EDP - 100 ml
Miller Harris Powdered Veil EDP - 100 ml

Miller Harris Powdered Veil EDP - 100 ml

DKK 850,00
   Ikke på lager
Som navnet antyder er det en moderne og transparent vinkel på amber, hyllet i et slør af cashmere og blomsternoter. Duften associerer til pudderkvaste, gamle compacts og en afdæmpet glamour.

Den delikat pudrede og sødmefuldt harpiksagtige ambernote er den definitive orientalske akkord – i Powdered Veil har den fået en nuanceret og transparent stemning. Den tindrende friskhed fra krydret rosenpeber flirter med et strejf af rosenagtig geranium. En sanselig orkidé-akkord giver hjertenoten en sart og uforglemmelig blomstrethed kombineret med transparente blomsternoter og den strålende friskhed fra hedione. Et rigt og strålende, holdbart indtryk af blødt pudder er skabt med kombinationen af amber, vanilla bourbon og musk, hvor en sensuel og animalsk vibration af labdanum kombinerer sig med sandeltræ om at skabe intimitet og varme.

Topnoter: Rosenpeber, rabarber-strejf, geranium.

Hjertenoter: Transparente blomsternoter, hedione, orkidé.

Holdbart indtryk: Sandeltræ new caledonia, patchouli, amber, labdanum, vanilla bourbon absolute, musk, cashmeran.

Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Mærke:Miller Harris
Varenr.:888501
Nord Brands anbefaler
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0