Miller Harris Powdered Veil EDP - 50 ml
Miller Harris Powdered Veil EDP - 50 ml

Miller Harris Powdered Veil EDP - 50 ml

DKK 585,00
   På lager
Antal
Powdered Veil har en moderne og transparent vinkel på amber, som er hyllet i et slør af cashmere og blomsternoter. Duften forbindes med pudderkvaste, gamle compacts og afdæmpet glamour.

Duften har en nuanceret og transparent stemning af sødmefuld harpiksagtig ambernote. En tindrende friskhed fra krydret rosenpeber kombineres med et strejf af rosenagtig geranium. Den sanselig orkidé-akkord giver  hjertenoten en uforglemmelig og sart blomstrethed i sammenspil med transparente blomsternoter og en strålende friskhed fra hedione. Et strålende og rigt, holdbart indtryk af blødt pudder er skabt sammen med amber, vanilla bourbon og musk, hvormed animalske og sensuelle vibrationer af labdanum blander sig med sandeltræ om at skabe varme og intimitet.

Topnoter: Rosenpeber, rabarber-strejf, geranium.

Hjertenoter: Transparente blomsternoter, hedione, orkidé.

Holdbart indtryk: Sandeltræ new caledonia, patchouli, amber, labdanum, vanilla bourbon absolute, musk, cashmeran.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:50 ml
Mærke:Miller Harris
Varenr.:888502
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0