Juli Boxen 2019

Juli Boxen 2019

Før DKK 889,00
DKK 299,00
Spar DKK 590,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-07-2019.
   På lager
Antal
Kun i juli måned kan du købe denne lækre Juli Box, som vi har pakket med nogle af de bedste produkter til velvære og selvforkælelse:

I Juli Boxen får du:

Miller Harris Violet Ida 2 ml, som er en eksklusiv og yppig sky af iris overstrøet med indslag af sødmefulde violer. En vemodig fortabelse i gamle minder.

Xellence SOS Power Cream 50 ml, som er en akut hjælp til lettere skader som rifter, hudafskrabninger, lette forbrændinger, kløe, eksem, insektbid, samt tør, ru og irriteret hud – f.eks. sprukne læber, forkølelsesnæser og røde barnenumser. Styrker hudens beskyttelsesbarriere, genskaber fugtbalancen og mindsker risikoen for ar. God altid at have ved hånden og drøj i brug.

Abhati Kanva Body Lotion 300 ml, der har et rigt indhold af nærende æteriske olier, naturlige antioxidanter, økologiske urter og botaniske ekstrakter. Den er omhyggeligt håndfremstillet for at fugte, blødgøre og beskytte huden og byder på masser af nærende vitaminer og klinisk dokumenterede, naturlige ingredienser, der fugter intenst og reparerer miljøskader i huden.

Elemental Herbology Lip Nourish Plumping Lip Balm 12 ml, som udglatter og beskytter læberne mod vejr og vind samtidig med at give en øjeblikkelig følelse af blødhed, velvære og skønhed. Produktet er fremstillet af naturlige ingredienser og kan anvendes af personer med meget sart og sensitiv hud og læber.

Samlet værdi DKK 889,-
Nu kun DKK 299,-
Vis mere
Vis mindre
Anvendes til:Kvinder
Mærke:Miller Harris, Xellence, Abhati, Elemental Herbology
Varenr.:juli_boxen
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0