Iso E Super
Køn
14 stk
14 stk
Mærker
2 stk
4 stk
8 stk

Iso E Super

Duften af ​​Iso E Super er elsket af de fleste mennesker på grund af dens beroligende blødhed og optræder normalt i en meget lille dosis i mange almindelige parfumer.

Iso E Super er lidt som at komme ind i en sauna, det dufter fantastisk, men det føles som din lugtesans er dæmpet.

Det er en ingrediens, vi elsker fordi de fleste folk ikke rigtig kan forbinde den med noget fra deres hverdagsliv. Endnu en duft, som de fleste mennesker elsker og ofte kommer med en "mmmmh!" Når du dufter en duft af det "magiske" molekyle!

Parfymører elsker det også, fordi det vil give glathed og bidrage til at blødgøre en duft takket være dens nuancer af røgelse, cedertræ, frisk fyrretræ, pulverformig iris og musk. Det virker meget godt, når det blandes med andre ingredienser som skov, krydderier og orientalske sedler, hvilket giver en fløjlsagtig virkning på en duft.

Iso E Super er essensen af kult duften Escentric Molecule 01, som mange spørger til når du har den på. Molecule 01 kan også anvendes som en primer under en anden duft, og du vil opleve at din edp holder længere.

OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0