IOXEL
Køn
3 stk
Hudtype
4 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Mærker
4 stk

IOXEL

IOXEL er 100% ren energi, der trænger ind i hudens celler, og undslipper ingredienser der hjælper med at stimulere cellefornyelsen, og genaktiverer metabolismen i huden.

Teknologien fungerer som næring til cellerne i huden, ionized oxygen er en elektriskladet molokyle, der trænger ind i huden ved ionisk varme, og som hjælper med aktiveringen i huden.

Resultaterne er synlige, allerede fra første dag: Hudens celler vil virke mere genoplivet, og huden vil derfor syntes yngre, lysere og mere sund.

I Toscana, en region i Italien, der har været stedet for nogle af historiens mest opsigtsvækkende forskere, har en forsker specialiseret sig i nuclear medicin, udviklet en unik teknologi, der tager form om ioxcél videnskab: IONIZED OXYGEN.

OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0