HÆRSLEV
Mærker
18 stk

HÆRSLEV

HÆRSLEV har med deres produkter skabt en perfekt kombination af skønhed, luksus og ekstraordinære dufte for at tilføre ethvert rum en behagelig atmosfære. Næsen bag de luksuriøse dufte er Christine Hærslev, der i mange år har arbejdet som duftekspert og har stor erfaring inden for området.

Bag om HÆRSLEV

Christine Hærslev har altid følt sig anderledes. Ikke kun pga. sine koreanske rødder, men i særdeleshed, fordi hun siden barnsben har kunnet mærke stemningen i et rum kun få sekunder efter, at hun er trådt ind i det. Når Christine arbejder som duftekspert i dag, kan hun derfor tit mærke, hvad en kunde har brug for, inden kunden selv har nævnt det.

Duftene er nøje valgt inden for forskellige duftkategorier, så de repræsenterer forskellige personlige præferencer.

Flakonerne er æstetiske og klassiske i deres udtryk. De skal pryde dit hjem og passe til de skandinaviske farver og indretning. Helt enkle og minimalistiske.
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0