Gentlemen's Tonic Soothing Aftershave Balm - 100 ml

Gentlemen's Tonic Soothing Aftershave Balm - 100 ml

Før DKK 275,00
DKK 137,50
Spar DKK 137,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Gentlemen's Tonic Soothing Aftershave Balm beroliger, fugter, forynger og nærer nybarberet hud.

Den kan anvendes af alle hudtyper, og er især god til mænd, der har tilbøjelighed til tørhed eller er følsomme over for barbering.

Aftershaven hjælper med at genoprette hudens naturlige fugtbalance, renser og giver ny energi.  Den anti-inflammatoriske egenskab lukker porerne, helbrede sår og lindre forbrændinger. Derudover er den med til at forhindre rødme, samtidig med at dens indehold af agurk og aloe vera har en kølende og lindrende effekt.

Denne aftershave indeholder desuden Castanha Do Brazil, som fugter og skaber en barriere, så din hud forbliver fugtig. Indholdet af Shea og kakaosmør hjælper også med at fugte huden sammen med de andre fantastiske ingredienser.

Anvendelse
For at få det bedste resultat bør produktet anvendes umiddelbart efter barbering. Fordel hvad der svarer til en 1-krone over hals og kæbelinje. Hvis du har tør hud, anbefales det at anvende en ansigtscreme efterfølgende.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Anvendes til:Alle hudtyper - især tør og følsom hud
Varenr.:GT6002
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0