Gentlemen's Tonic Shower Gift Set - 3 full size produkter

Gentlemen's Tonic Shower Gift Set - 3 full size produkter

DKK 450,00
   Ikke på lager
Gaveæsken fra Gentlemen's Tonic indeholder 3 produkter til brug i badet.

Sættet er en perfekt gave til manden der har alt. Designet er klassisk og duften er mild og maskulin. Produkterne  i denne æske vil glæde enhver mand, som sætter pris på kvalitet.

Daily Shampoo - 250 ml
En mild og fugtgivende hårshampoo perfekt til alle hårtyper. Shampooen indeholder blandt andet ingefærekstrakt, der styrker hovedbunden, fremmer hårvæksten og stimulerer cellefornyelsen. Muskat er en ingrediens, der stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden og styrker en sart og sensitiv hovedbund.

Protein Conditioner - 250 ml
En fugtgivende og genopbyggende conditioner til alle hårtyper. Denne balsam indeholder ekstrakter af yucca vera, der befordrer indtrængningen af næring i hårstrået og fungerer som naturlig fugtgiver. Hvedeproteiner forbedrer hårets styrke og fylde og gør det nemmere at sætte, mens indholdet af hydrolyseret silke virker meget fugtende og helende.

Gentle Body Wash - 250 ml
Gentlemen's Tonic Gentle Body Wash renser blidt din hud uden at ødelægge hudens naturlige væskeballance. Gennem de gode ingredienser, som sæben indeholder, herunder menthol og ingefær, sikrer du, at din hud bliver ren og frisk, samtidig med at vegetabilsk glycerin virker blødgører din hud og tilfører ekstra fugt.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:3 x 250 ml
Anvendes til:Kroppen
Mærke:Gentlemen's Tonic
Varenr.:GT9103
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0