Gentlemen's Tonic Savile Row Set Horn

Gentlemen's Tonic Savile Row Set Horn

Før DKK 1.595,00
DKK 797,50
Spar DKK 797,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Et smukt og lækkert barbersæt fra Gentlemen's Tonic. Sættet er lavet i kunstharpiks, der ligner brunt horn og er et holdbart materiale. Sættet har flotte metaldele lavet af messing og efterfølgende blevet forkromet for at gøre produkterne mere modstandsdygtige og holdbare.

Barbersættet består af tre dele:

En barberkost
Barberkosten er lavet af naturlige grævlingehår klassificeret som Pure Badger. Fordelen ved en Pure Badger børste er, at den har en eksfolierende effekt på huden. Det betyder, at den fjerner døde hudceller og løfter selv de mindste stubbe op fra huden, så du får en tæt og behagelig barbering.

En skraber
Der passer til dine Gillette Fusion barberblade.

En holder
Der medfølger en holder til at hænge barberkost og skraber op efter brug, så overskydende vand kan løbe fra.
Vis mere
Vis mindre
Mærke:Gentlemen's Tonic
Varenr.:GT9292
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0