Gentlemen's Tonic Mayfair Shaving Kit Ebony

Gentlemen's Tonic Mayfair Shaving Kit Ebony

Før DKK 1.490,00
DKK 745,00
Spar DKK 745,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Gentlemen's Tonic Mayfair Shaving Kit Ebony, er et håndlavet luksus barbersæt til mænd, bestående af en super badger hair barberkost, og en luksus razor med en mach III og matchende stativ til både barberkniv og barberkost.

Barberkosten
Kosten er håndlavet, og er af den højeste kvalitet pure badger hår. Ved hjælp af traditionelle teknikker og lækkert håndværk, vil denne barberkost give dig den ultimative våd barbering. Denne barberkost har en unik evne til at tilbageholde vand, så du derved opnår den bedste barberingsskum. Med den rette pleje er du sikret en fantastisk barberkost i rigtig mange år. Ebony barberkosten har den perfekte vægt og størrelse for den optimale barbering.

Barberkniven
Barberkniven er ligeledes håndlavet, og er en luksus barberkniv med en kombination af klassisk elegance med den fantastiske mach III kniv. Denne kniv giver dig den ultimative våd barbering, den giver dig den perfekte afbalancering og giver dig derved en komfortabel barbering uden du skal trykke for hårdt. Denne Ebony barberkniv har den perfekte vægt og balance i mach III klingen, der giver dig den optimale barbering.
Vis mere
Vis mindre
Mærke:Gentlemen's tonic
Varenr.:GT9201
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0