Gentlemen's Tonic Mayfair Shaving Kit Chrome

Gentlemen's Tonic Mayfair Shaving Kit Chrome

Før DKK 1.490,00
DKK 745,00
Spar DKK 745,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Gentlemen's Tonic Mayfair Shaving Kit Chrome, er et luksuriøst sæt bestående af pure badge hair barberkost, en luksus barberskraber med mach III blad og et matchende stativ til både kniv og kost. Dette er et yderst elegant barberingssæt, som passer ind på et hvert badeværelse med sit klassiske og stilrene design.

Barberkosten
Barberkosten er af pure badger hair og har den perfekte størrelse og vægt for den optimale våd barbering. samtidig holder hårene på vandet, så du sikres den perfekte skum til din barbering.

Barberkniven
Barberkniven har ligeledes den perfekte størrelse og vægt, til at opnå den bedste barbering. Kniven er en mach III, som sikre dig en tæt og lækker barbering helt uden at skulle presse til.
Vis mere
Vis mindre
Mærke:Gentlemen's tonic
Varenr.:GT9203
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0