Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub - 100 ml

Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub - 100 ml

DKK 195,00
   På lager
Antal
Gentlemen's Tonic Exfoliating Facial Scrub, er med til at fjerne overskydende snavs og døde hudceller, samt renser huden og fugter og plejer den. Den indeholder bambus partikler, som anvendes som en naturlig og effektiv exfoliator, desuden indeholder den coco butter som virker blødgørende, fugtgivende og som samtidig beskytter huden. Og endelig indeholder den shea butter og babassuolie som virker beroligende og fugtgivende samt blødgørende.

Anvendelse
Påfør på fugtig hud, og fordeles over hele ansigtet. Massér produktet ind i huden med cirkulære bevægelser. Skyld grundigt med varmt vand. Brug 1 gang om ugen for at rense huden i dybden.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Anvendes til:Alle hudtyper
Mærke:Gentlemen's Tonic
Varenr.:GT6004
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0