Gentlemen's Tonic Daily Moisturiser - 100 ml

Gentlemen's Tonic Daily Moisturiser - 100 ml

DKK 275,00
   På lager
Antal
Gentlemen's Tonic Daily Moisturiser er en daglig fugtighedscreme med lækre ingredienser. Gotu Kola har en anti-inflammatoriske egenskaber. Cremen indeholder desuden tang, som hjælper med til at bevare fugt og har mineralske egenskaber, imens Babassuolie er med til at give en blødgørende effekt og holder huden fugtig. Indholdet af birk hjælper med at lukke porerne og heler små-sår og rifter.

Fugtighedscremen indeholder desuden æteriske olier, som virker antiseptiske og helbredende, samt Coco Butter, som virker blødgørende, fugtgivende og beskytter huden.

Denne fugtighedscreme kan anvendes både dag og nat og kan bruges såvel i ansigtet som på kroppen og af alle hudtyper.

Anvendelse
Efter toning, serum og øjencreme påføres ansigtscremen. Fordel produktet udad fra midten af ansigtet og langs halsen med fingerspidserne.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Anvendes til:Både ansigt og krop - alle hudtyper
Mærke:Gentlemen's Tonic
Varenr.:GT6003
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0