Gentlemen's Tonic Classic Shave Cream - 100 ml

Gentlemen's Tonic Classic Shave Cream - 100 ml

DKK 95,00
   På lager
Antal
Gentlemen's Tonic Classic Shave Cream er formuleret til at lindre og fugte huden under barbering. Den er beriget med vindruekerneolie, som er med til at blødgøre og beskytte huden og give dig en tæt og behagelig barbering. Barbercremen indeholder desuden aloe vera, som har en naturlig kølende effekt og helende egenskaber, som er med til at forebygge rødme og svie efter barbering. Den indeholder også hybenolie og kokossmør, som har et højt indehold af E-vitamin og giver dig en fantastisk fugt, samt blødgøre. Barbercremen er så glat og luksuriøs, at du slet ikke behøver en barberkost, og du ender med et lækker og glat resultat.

Anvendelse
Fugt huden med varmt vand og masser barbercremen ind i skægget. Barber med varmt vand og skyl efter.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Anvendes til:Alle hudtyper
Mærke:Gentlemen's Tonic
Varenr.:775001
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0