Gaveæske - mundbind, håndsprit og SOS cream

Gaveæske - mundbind, håndsprit og SOS cream

DKK 295,00
   På lager
Antal
Xellence SOS power cream 50 ml Akut hjælp til lettere skader som rifter, hudafskrabninger, lette forbrændinger, kløe, insektbid, samt tør, ru og irriteret hud – f.eks. sprukne læber, forkølelsesnæser og røde barnenumser.

Godkendte medicinske/kirurgiske mundbind

Det er denne type, der anbefales af sundhedsmyndighederne og WHO i forbindelse med Covid-19 og det er således denne type maske der anbefales til brug i lufthavnen, på flyrejsen og i alle typer offentlig transport.

Skyllefri 100 ml hånddesinfektion i en praktisk størrelse. Nem at have med i tasken, toilettasken eller i midterkonsollen i bilen, så du altid er i stand til at desinficere din hænder, hvis behovet skulle vise sig.

Vis mere
Vis mindre
Indhold:50 stk mundbind, 100 ml hånddesinfektion, 50 ml SOS Power cream
Anvendes til:Unisex
Mærke:LEA, Xellence
Varenr.:NB1
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0