Floris Rosa Centifolia Hand Creme

Floris Rosa Centifolia Hand Creme

DKK 175,00
   På lager
Antal
Rosa Centifolia håndcremen fra Floris har en mild, skøn duft. De klare og grønne noter af rose suppleres med opløftende noter af geranium og enebær. Disse opvarmes af krydrede noter fra kardemomme og patchouli.

Cremen er beriget med vitaminer og naturlige olier. Det gælder blandt andet mandelolie og jojobaolie, som nærer huden og forebygger tørhed. Babassu olie blødgør og fugter, aloe vera beroliger, mens Vitamin-E og allantoin beskytter huden mod miljøskader og alderstegn.

Anvendelse
Masser ind i huden og ved neglene, efter behov.

Absorberes let og fedter naturligvis ikke, og er derfor særdeles velegnet til kvinder såvel som mænd.

Hændernes efterlades bløde, fugtede og med en skøn, mild duft.

Leveres i den smukkeste rosa tube.

100% vegansk.


Historien bag Floris Rosa Centifolia:
Rosa Centifolia betyder hundrede kronbladede roser. The Rose blev udviklet af hollandske avlere i 1600-tallet og er mest dyrket i den franske by Grasse, som er kendt som verdens parfume-hovedstad. Blomsterne er høstet til produktion af rosenolie, som har en duft, der er klar og sød, med lette noter af honning. Olien er også meget rig på vitaminer og mineraler og har fremragende fugtgivende egenskaber.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:75 ml
Anvendes til:Unisex
Mærke:Floris
Varenr.:00220
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0