Floris A Rose For… EDP - 100 ml

DKK 1.655,00
   På lager
Antal
”A Rose for …” er inspireret af den orientalske roses slående skønhed; dens på en gang skrøbelige og kraftfulde duft. Med titlen ”A Rose for …” giver Floris dig muligheden for at personliggøre duften, så lige præcis du bestemmer, hvem parfumen er tiltænkt. Med parfumen følger nemlig en guldtusch, der netop kan bruges til et afslutte parfumens navn.

Med noter af krydderier, iris og træ får duften en mørk og moderne karakter. Duftens hjerte udgøres af en blomstersymfoni af rød rose, oud, røgelse og iris, mens parfumens styrke og dybde kommer fra de varme noter af sandeltræ, rav og patchouli.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Noter:Darjeeling te, røgelse, cassis, rød rose, orris, oud, sandeltræ, patchouli, vanilje
Anvendes til:kvinder
Mærke:Floris London
Varenr.:76104
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0