Fleur09
MÆRKER
3 stk
Produkttype
3 stk

Fleur09

Maria Christofilis' mange års erfaring i både mode- og duftindustrien kommer tydeligt til udtryk i Fleur09. Duften, der oprindeligt er en gave fra Rodrigo Flores-Roux (perfumer fra det prestigefyldte, schweiziske dufthus Givaudan®), tager udgangspunkt i den reneste essens af den hvide blomst, der mødes med en række andre ingredienser for at give en luksuriøs aura.

Maria Christofilis Biografi
Maria Christofilis bor i Seattle, men har dybe europæiske rødder. Fra 3-års alderen holdt hun sommerferie i udlandet med sin familie, lærte at tale flydende græsk og italiensk og fik samtidig suget europæisk kultur og livsstil til sig fra barnsben. Siden barndommen har hun studeret, boet og arbejdet i nogle af Europas mest romantiske byer og har rejst verden rundt for både i forbindelse med business og pleasure.

Marias livsstil, hendes æstetiske sans og alt, hvad hun skaber, afspejler hendes nysgerrige og kreative personlighed, som er forankret i hendes mange års erfaring fra modens og duftenes verdener. Hendes lancering af flere succesrige mærker på begge områder gennem de seneste tyve år er udlevelsen af Marias ønske om at dele sin personlige vision og sin personlige stil med os andre .

Da hun udviklede Anthousa home fragrance kollektionen opfandt hun praktisk talt det nu globale marked for duft-diffusere til brug i hjemmet. Anthousa blev lanceret i 2004 i trendsettende stormagasiner som Neiman Marcus og Barneys New York og blev snart et international foretagende inden for home fragrances.

Fleur09 historien begynder
Efter i 2009 at have taget imod et tilbud om at blive marketing director for duft-division hos et fremtrædende menswear designhus flyttede Maria til New York City— og drev fortsat sit Anthousa-mærke herfra. Mens hun boede i NYC, mødte hun og begyndte at arbejde sammen med nogle af verdens mest berømte parfumeurs.

At hun fik en god modtagelse i denne inderkreds af velanskrevne parfumeurs ses også af en personlig gave fra master perfumer Rodrigo Flores-Roux fra det prestigefyldte, schweiziske dufthus Givaudan® . Navnet var Fleur09 - The Essence of The Flower, og den blev med det samme Marias yndlingsduft og af stor personlig værdi for hende. Men jo mere hun bar den, desto mere indså hun, at det var en skat, hun måtte dele med andre.

Duften er som et symfonisk digt, omhyggeligt afbalanceret og skabt med kun de fineste og mest sjældne olier ; herunder er de bedste af de bedste elementer fra Givaudan’s Orpur® portefølje blidt til stede i Fleur09 paletten.

Fleur09 eau de parfum indfanger den reneste og mest ægte essens af den hvide blomst - her mødes siciliansk gul mandarin-essens, calabresisk bergamotte-essens, leaf water absolute fra bitterappelsintræet, marokkansk appelsinblomstekstrakt, tunesisk appelsinblomst absolute, indisk tuberose absolute Orpur, mexikansk vanillestang absolute & laotisk benzointåre-ekstrakt.

I blandingen af hvide blomster definerer Fleur09 selve begrebet perfektion. Duften befinder sig helt tæt på huden og transformerer sig til en ren, varm og luksuriøs aura.

For at dele sin højt værdsatte gave med hele verden bringer Maria nu denne perfekte duft ud på markedet i en brun glasflakon i flere størrelser samt som atomizer & travel set. Og ikke overraskende fortsætter den store opmærksomhed omkring Fleur09 - blandt redaktører, branchens indkøbere og venner.
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0