Etch
Køn
5 stk
5 stk
Mærker
5 stk

Etch

Den relative nyetableret engelske virksomhed Etch, er nu klar med fantastiske produkter til en unik barbering! Produkterne i denne serie er udviklet på baggrund af sparring med nogle af verdens førende barberer! Derfor sikres du produkter der er i høj kvalitet, og som altid giver et flot resultat.

Det primære produkt i deres serie er deres barbergel. Produktet muliggør en præcisionsbarbering, der både fungerer til hår, skæg og kanter!

Du finder Etchs produkter i mange professionelle barbersaloner samt hos frisører - Nu har du muligheden for selv at købe produkterne!

OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0