Køn
43 stk
43 stk
Mærker
44 stk

Escentric Molecules

Escentric Molecules har forsøgt at revolutionere vores opfattelse af dufte ved ikke at gøre brug af den traditionelle duftformel af ”top, - hjerte - og bund noter". De har tværtimod valgt at tage udgangspunkt i et enkelt molekyle, der reagerer med huden og derved giver et skiftende duftindtryk dagen igennem.

ESCENTRIC MOLECULES 01
ESCENTRIC MOLECULES har skabt en innovativ ”duft-aura”, som indeholder ét enkelt molekylært stof. – Såre simpelt og aldrig gjort nogensinde før. Duftstoffet kaldes dagligt for ”Iso E Super” og optræder normalt i en meget lille dosis i mange almindelige parfumer. Iso E Super er enestående, mere en effekt end en egentlig duft, som kun udvikler sig i kontakten med den varme hud. Med sin feromon lignende virkning bibringer den en særlig og uforklarlig udstråling til den som bærer ESCENTRIC MOLECULES…

Dette er jo netop duftens mest radikale formål!

”Næsen” bag duften, Geza Schön har skabt ESCENTRIC MOLECULES sammen med Londons branding eksperter fra MeCompany og ThisCompany. Inspireret af duftens sanselige og naturvidenskabelige natur, resulterede designet i matematiske binære koder og molekylær grafik.

ESCENTRIC MOLECULES 02
Stærkt inspireret af naturvidenskaben og duftens naturlige sanselighed blev Escentric Molecules skabt i 2007 af tyske Geza Schön, i samarbejde med branding eksperter fra MeCompany og ThisCompany i London, og samme år blev duftene Molecules 01 og Escentric 01 også introduceret i Danmark.

Det er ’næsen’ bag duftene, Geza Schön, der også er designer af flakonerne – stærkt inspireret af matematiske binære koder og molekylær grafik.

Et nyt kapitel i historien om Escentric Molecules startede i april 2008 med en eksklusiv lancering af Escentric 02 og Molecule 02 hos Harvey Nichols i London.

ESCENTRIC MOLECULES 03
Som med de to første duftduoer, der blev lanceret i henholdsvis 2006 og 2008, har Schön designet to dufte som en hyldest til én enkelt duftingrediens eller aromakemikalie. Denne gang er det aromakemikaliet vetiveryle acetate, en forfinet vetiver-note, der viser sig fra sin reneste side i Molecule 03.

På den anden side er Escentric 03 en hyldest til den mere velkendte side af vetiver – dens mørke og let eksotiske træduft. Duften åbner med en brusende friskhed – ingefærrod møder topnoter af grønne peberkorn og mexicansk lime. Hjertenotens orris-rod svøber sig i egyptisk jasmin og bløde te-noter. I basenoten blødes de let bitre vetiver-noter op af de rige noter af sandeltræ, cedertræ, læder og musk. Det overordnede indtryk er krydret, men frisk og med varme balsamiske undertoner, som en klassisk Chypre-duft. Den er sensuel, men uden sødme – et af Schöns særlige kendetegn. Og hans fremragende evne til at skabe uventede associationer gør, at du måske kan fornemme en flygtig duft af ginger ale.

MeCompanys indpakning har altid været vigtig i Escentric-historien og komplementerer duftenes flygtige natur med fortryllende grafik. For at understrege de dybe “rødder” i disse to nye dufte har indpakningen til 03 en stemning, der er organisk og samtidig mystisk, en antydning af noget mørkt, der bevæger sig lige under overfladen, noget, du ikke helt kan placere. Det er lige så meget en visuel introduktion til endnu et forførende kapitel i Escentric Molecules-sagaen, som det er en afspejling af selve duftens uransagelige kraft.
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0