Escentric Molecules Escentric 05 - 100 ml
Escentric Molecules Escentric 05 - 100 ml
Escentric Molecules Escentric 05 - 100 ml
Escentric Molecules Escentric 05 - 100 ml

Escentric Molecules Escentric 05 - 100 ml

DKK 900,00
   På lager
Antal
Escentric 05. Jeg ville fremmane følelsen af at være ved havet, men ikke ved hjælp af de sædvanlige havnoter, som jeg finder for kunstige. I stedet ville jeg genskabe oplevelsen af at være på en ø i Middelhavet, som den, hvor jeg har tilbragt så mange somre. Det, du lægger mærke til, når du tager stien væk fra havet, er, hvordan varmen ændrer planter og træer, gør dem tørre, harpiksagtige og aromatiske siger Geza Schön.
Topnoten i Escentric 05 er meget enkel: bergamotte for at holde tingene lette, og appelsin, en ingrediens, der har noget følelsesladet over sig, strålende og livsglad. Den afspejler de appelsinlunde, der findes overalt på min ø. Laurbær og rosmarin er typiske middelhavsplanter med en krydret friskhed, enebær bringer noget urteagtigt med sig, og cypres en meget tør, næsten skarp trænote. Kropsnoten består af to klassiske ingredienser fra Middelhavet, cistus labdanum og mastiks. Mastiks er en harpiks, der dannes af et lille træ, som især vokser nær havet. Den har en ren, skarp duft af nyskårne grene. Cistus (soløjetræ) er en lille plante, der vokser overalt i middelhavsområdet. Den har en sød, læderagtig, balsamisk kvalitet, som jeg elsker. Og selvfølgelig er der omkring 15% cashmeran – som giver duften en fyrreagtig varme.
Jeg inkluderede også en subtil figennote med både bladenes bitterhed og den modne frugt.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Anvendes til:Unisex
Mærke:Escentric Molecules
Varenr.:333081
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0