Erno Laszlo Lunar New Year Skincare Set
Erno Laszlo Lunar New Year Skincare Set
Erno Laszlo Lunar New Year Skincare Set
Erno Laszlo Lunar New Year Skincare Set

Erno Laszlo Lunar New Year Skincare Set

Før DKK 995,00
DKK 497,50
Spar DKK 497,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Dette limited edition sæt indeholder:

Hydra-Therapy Skin Vitality Treatment - 4X70 ml og 4X17 ml:
Som er en plejende peel-off maske, der trænger dybt ned i huden og tilfører huden fugt. Denne maske indeholder naturlige ingredienser, der køler, fugter og fremmer forskellige gendannende processer i huden. Huden efterlades synligt yngre og friskere.

Hydra-Therapy Memory Sleep Mask - 40 ml:
Denne maske er et gennembrud inden for skønhedssøvn. Dens NASA-inspirerede memory-gel smelter ind i huden og påfylder huden den væske, som ellers vil mistes i løbet at natten (op til 25 % af hudens væskeindhold). Din hud vil derfor være fugtet og frisk efter en lang nats søvn.

Multi Tasking Eye Serum Mask - 6 sæt:
Disse alt-i-en fugt-geler er formuleret med kraftfulde ingredienser, der modvirker tegn på mørke rande, hævelse, fine linjer og rynker i området under øjnene. Gel-plastrerne er gennemvædet af et serum, der indeholder algeekstrakt, B3-vitamin, aminosyre og allantoin for øjeblikkeligt at give resultater i øjenområdet.
Vis mere
Vis mindre
Mærke:Erno Laszlo
Varenr.:450075
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0