Køn
112 stk
76 stk
Mærker
28 stk
1 stk
3 stk
2 stk
4 stk
15 stk
12 stk
30 stk
4 stk
23 stk
7 stk

edp

Den mest foretrukne parfumekatergori er Eau De Parfume. Nok mest fordi den holder over længere tid. Den indeholder typisk mellem 15-22% duftstoffer, som blandes med alkohol og vand. Efter nogle timer forsvinder ca. 70% af parfumeduften, hvor de resterende 30% holder ved i cirka et døgns tid.

Eau De Parfum har det man kalder top, hjerte og bundnoter. Dette er med til, som oftest, at give denne kategori større karakter og mere dybde. Det er fordelagtigt at påføre parfumen på de områder hvor der er puls eller varme. Det kan være på halsen, i nakken, mellem brysterne eller på håndleddene. Dog bør du være opmærksom på ikke at gnide håndleddene sammen, da dette vil have en negativ indflydelse på selve duften. Det siges, at duftmolekylerne ødelægges.

Nedenfor finder du vores store udvalg af forskellige Eau De Parfum dufte, og der vil garanti være en, som vil falde i din smag.

Forrige side123Næste side
Forrige side123Næste side
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0