Køn
15 stk
45 stk
Mærker
47 stk

Czech & Speake

Lidenskaben hos grundlæggeren, Frank Sawkins, er udgangspunktet i alt, hvad de gør hos Czech & Speake.  
Efter mange års erfaringer i arbejdet med alt indenfor interiør og produktdesign etablerede Frank Sawkins i 1978  livsstilsmærket Czech & Speake.
I året 1980 åbnede han dørene til sin første butik i nr. 39 i Jermyn Street. Lige på modsatte side af hans designstudio i nr. 88. (Hvorfra signaturduften nr. 88 tager sit navn).
I dag fire årtier senere forsker han stadig og komponerer designs og parfumer.  
Uanset om de skaber deres prisvindende Teflon-belagte instrumenter til deres manicuresæt eller arbejder med håndværkere med henblik på at producere den højeste kvalitet af lædervarer, så henter Frank sin inspiration gennem hans rejser rundt om i verden.
Det kan være en fascination af eksotiske skove eller en inspiration forbundet med hans passion for japansk kultur.
Uanset hvad udgangspunktet for hans nye elegante æstetiske designs bunder i er det næsten altid uventet. Fordi for Frank kan selv de enkleste produkter hæves ved design;
"Jeg vil gerne skabe luksus, men det skal også være et nyttigt produkt"

Franks kreative hjerte fremmer også innovationen af parfume, og i hans lidenskab fortolkes også czech & Speaks individuelle, men subtile duftstoffer.
En tur til Havana, en by indhyllet i latinske rytmer, glatte cigarer, den gode rom og eksotiske skønheder, inspirerede ham til at fortolke et land gennem duft.
Hvis ikke Frank Sawkins, hvem kunne så have genskabt Cuba, et lands tilbagelænede stil og eksotiske flair på flaske.
Frank Sawkins passion, energi og unikke vision fortsætter med at omdefinere elegance.
Takket være ham er Czech & Speake blevet et ord for alt, hvad der er begærligt, maskulint og tidløst. Han forbliver en ægte sjældenhed - skaberen af et ægte engelsk luksusmærke.

Czech & Speake har med sin helt unikke tilgang til alt indenfor interiør til badeværelset sat barren utrolig højt når det kommer til klassisk diskret og vaskeægte engelsk stil.
Smukke udgaver af klassiske badekar, armaturer, spejle og håndvaske er selve essensen af mærket.
De nøje udvalgte duftnoter med en særlig dybde og diversitet, danner basen for serien af tilhørende badeolier og parfumer.
Arven i Czech & Speake er den bibeholdte klassiske og diskrete stil, der er internationalt anerkendt for sin rene engelske karakter.
Czech & Speake tilbyder skarpe og forfinede dufte, eksklusive barbersæt, plejeartikler og toilettasker i læder i et smukt og tidløst design.

Czech & Speake er traditionsbundet med en lang historie i den historiske og fremtrædende gade Jermyn Street, som i dag lægger adresse til en lang række butikker med et særligt luksuriøst omdømme.

Frank etablerede badeværelsesindretningsvirksomheden fra hans designstudio ved nummer 88 i Jermyn Street.
I 1980 navngav den nystartede virksomhed sin første parfume efter sin adresse. No 88.
Sidenhen er der udviklet en bred vifte af parfumer, tilbehør, eksklusive barbersæt klassiske tidløse lædervarer, hvilket gør at Czech & Speake nu er et komplet varemærke med alt til badeværelset.  

OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0