Boris Bidjan Saberi 11 EDP
Boris Bidjan Saberi 11 EDP

Boris Bidjan Saberi 11 EDP

DKK 1.350,00
   På lager
Antal
Boris Bidjan Saberi er en Barcelona-baseret mode designer født i Tyskland. Hans design er stærkt påvirket af skater-kultur og street wear. Hans ready-to-wear linje er kaldet "11", hvilket parfumen 11 er en del af. Saberi er kendt for sit læderarbejde. Efter mere end et årti   har han vist sin identitet gennem råmaterialer, minutiøs skræddersyning, naturlig farvning af tekstiler og hans utraditionelle tilgang til læderarbejde.

For den uvante sjæl er Boris Bidjan Saberi æstetik langt ud over fantasien, da den overskrider et vist niveau af energi og beskyttende kraft over for bæreren. Ideen bag duften kommer af Saberi’s personlige besættelse af ESCENTRIC MOLECULES 01 parfumen fra Geza Schön, der i årtier har været Saberi’s signatur duft.

Sammensætningen af dufte i Saberi’s laboratorium med bl.a. de rå blandinger af komplekse stoffer fra garvningsprocesserne, og de usædvanlige feromon lignende duftstoffer fra ESCENTRIC MOLECULES 1 giver duften et komplet twist. Et twist af innovation.

Hvad der er så interessant omkring 11 er, at når man hører ordet læder, forventer man noget tungt og dyrisk. Overraskende er det ikke, hvad Saberi og Schön producerede. I stedet er 11 mere grøn og woody end læderagtig. Det gør det til en af markedets lyse læder dufte.
11 åbner på en note af nyslået græs. Dette giver en grøn tråd hele vejen igennem duften.
Den sidste del af hjertet er bivoks for at give en slags industriel lim aspekt. Den endelige note er Iso E Super. Duften indeholder 11 ingredienser.

Duften vil helt sikkert opleves som værende ulig hvad du ellers har prøvet.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Noter:Iso E Super samt 10 andre ingredienser
Anvendes til:Unisex
Mærke:Boris Bidjan Saberi
Varenr.:333070
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0