Bond No. 9 Union Square - Sample

Bond No. 9 Union Square - Sample

Før DKK 20,00
DKK 10,00
Spar DKK 10,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-12-2020.
   På lager
Antal
Både blomsterne og stedet selv dannede inspirationen bag Bond No. 9 Union Square. Duften, en forførende grøn blomsterduft, på samme tid både kølig og varm, ligger godt beskyttet i den slanke Bond No. 9 superstjerne-flakon, denne gang med blomster som designelement. Blomster i overstørrelse og af en anden verden som disse var også et vigtigt designelement i moden, da den blev lanceret i foråret 2008.  

Mens de fleste blomsterdufte kun slår tonen an til en cool attitude, og vise versa, er denne her en ambi-seksuel, dristig blanding af sødmefulgt og cool. Nogle gange synes den blide duft af liljekonval at være fremherskende, spundet sammen med blå fresia, gylden amber og animalsk musk for at fremhæve dens sensualitet. Andre gange er den sprøde duft af grønne stængler og hvidt birketræ klar til at gøre denne duft til en oplevelse af ren, klar energi. Men så blander den sødmefulde duft sig med duften af coolness - og de forbliver blandede.  

Union Square og dens park markerer mødestedet mellem Broadway og Park Avenue South mellem 14th og 17th Street og har en gammel historik som yndlingssted for udendørs offentlige forsamlinger - især fagforeningsmøder i det 20. århundredes start. I dag stortrives Union Square med et travlt grøntmarked, der sælger friske blomster.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:1,7 ml
Noter:Liljekonval, grønne stængler, blå fresia, hvidt birketræ, amber og musk
Anvendes til:kvinder
Mærke:Bond No. 9
Varenr.:03110AS
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0