Bond No. 9 Perfumista Avenue 50 ml - Demovare

Bond No. 9 Perfumista Avenue 50 ml - Demovare

DKK 498,00
   På lager
Antal
OBS: Dette er en demovare hvor emballagen kan være brudt.

Bond No. 9 ser mange lighedstegn mellem parfumer og drømme og mener, at duftene har en evne til at gøre vores drømme til virkelighed. Denne duft fra Bond No. 9 er drømmenes duft.

Duften "Perfumista Avenue" er lavet til kvinder overalt i verden, som udstråler en New Yorker sindstilstand. Kvinden der er smuk, succesfuld og har drømme og håb for fremtiden.

Den er lavet af en orientalsk, læder-agtig blanding, der moderniserer den friske og yderst feminine rose, som er New York’s officielle blomst. Rosen efterfølges af lækker og saftig blomme samt forførende animalske noter som honning, musk, amber og jordduftende patchouli.

Duften har en berusende effekt!

Den leveres i smuk glasflakon. Farven "magenta" er en blanding af rød og violet og siges at forstærke drømme. Den udstråler passion, magt og erotik blandet med optimisme, uafhængighed og en jeg-kan-alt-holdning. Flakonen har en changerende metallic-overflade  og har indgraveret Bond No. 9's logo.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:500 ml
Noter:Davana, safran, rød blomme, rosenolie, pæon, jasmin, patchouli, sensuel musk, moderne amber
Anvendes til:Kvinder
Mærke:Bond No. 9
Varenr.:051100T
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0