Bond No. 9 - Nuits de Noho - Demovare

Bond No. 9 - Nuits de Noho - Demovare

Før DKK 498,00
DKK 249,00
Spar DKK 249,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-12-2020.
   På lager
Antal
OBS: Dette er en demovare  - uden emballage

Duften Nuits De Noho fra Bond No. 9 er til kvinden, der er selvsikker, eksotisk, dristig og sensuel. Hende, der sent på aftenen bliver ekstra frisk, og kun meget sjældent vælger en afslappende aften på sofaen.

Denne unikke duft kan betegnes som en hudduft. Duftnoterne blendes sammen med kroppens egen varme, så den passer til kvinden, der bærer den.

Nuits de Noho er en kantet duft med blid musk og vanilje. Den starter med et lækkert strejf af bergamotte, som er indbegrebet af citrus og efterfølges af rosentræ og jasmin, som gør duften rund. Indholdet af patchouli giver en tør og sexet urbanitet, som gør, at duften - og hende, der har den på - skiller sig ud af mængden.

Alt i alt en moderne, gourmet-agtig og avantgarde duft til kvinden, der ved, hvad hun vil have.

Duften leveres i rigtig smuk glasflakon.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:50 ml
Noter:Jasmin, cremet vanilje, transparent patchouli
Anvendes til:Kvinder
Mærke:Bond No. 9
Varenr.:007150demo
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0