Bond No. 9 New York Musk - Demovare

Bond No. 9 New York Musk - Demovare

Før DKK 298,00
DKK 149,00
Spar DKK 149,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-05-2019.
   Ikke på lager
OBS: Dette er en demovare uden låg.

De fleste Bond No. 9 parfumer indfanger sjælen af og er opkaldt efter særlige lokaliteter, fra Riverside Drive til Coney Island. Men Bond No. 9 har også givet sig i kast med en New York Notes serie. I denne kollektion opkaldes en duft efter dens nøgleingrediens for at kunne udforske og ekspandere dens muligheder. Først kom New York Oud, dernæst New York Amber.

New York Musk er en delt maskulin-feminin duft. Naturligvis har musk et langt ry for at være animalsk. Det er ganske vist, at denne kostbare ingrediens oprindeligt blev udvundet fra den nataktive  moskushjort, der lever i Himalayas højder og producerer den stærke, gennemtrængende aroma for at markere sit territorium i parringssæsonen. Når den fortyndes tilstrækkeligt, kan musk være ganske alsidig, nogen gange kan den minde om nybadet huds honningagtige duft, eller om havearbejde ved forårstide, eller chokolade, krydret karry eller intens lidenskab. Dens kamæleon-agtige kvalitet er en af mange grunde til, at den er så anvendt i parfumer. En anden grund er den balance, varme og sensualitet, den bibringer. Faktisk er musk et unikt fiksativ, som det påhviler at binde en duft sammen - og især gøre de flygtige topnoter mere holdbare. Af den grund arbejder den typisk i kropsnoten.  

Med en virtuos præstation udviser New York Musk sin alsidighed omgivet af moderne frugter og krydrede accenter. Den åbner med lethed og optimisme: en blanding af tindrende grapefrugtblomst, frejdig og skarp solbær og galbanum — en fyrreagtig aromatisk gummiharpiks fra Persien. Så kommer hjertenoterne og forstærker temaet: asiatisk osmanthus-blomst, der minder om fersken og abrikos, kombineret med citrongrønne liljer - ja, blomster, der dufter som frugter - mens krydret muskat fremhæver blandingen. Musk kommer i spil i kropsnoterne, som den sædvanligvis gør, omgivet af sine dvælende kumpaner, forførelsens villige konspiratorer, patchouli, sandeltræ og vetiver.

Udstillet på flakonen er de typiske New York Note symboler: Ordene Bond No. 9 New York Musk, gentaget i en svungen kursivskrift, der har fået udført med et simulacrum i guldblæk i form af gammeldags, før-digital skråskrift. Det er både en reminder om muskens historiske betydning og et dekorativt grafisk designelement - og et fællestræk for Notes-seriens eaux de parfum. Men hver flakon har sin egen, transparente ædelstensfarve, i dette tilfælde smaragdgrøn - for vitalitet og håb; og endnu vigtigere, dette er meget passende gudinden Venus' hellige sten.  
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Noter:Solbær, osmanthus og musk
Anvendes til:Unisex
Mærke:Bond No. 9
Varenr.:048300T
Produktforslag
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0