Bond No. 9 Manhattan - Demovare

Bond No. 9 Manhattan - Demovare

Før DKK 298,00
DKK 149,00
Spar DKK 149,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-05-2019.
   På lager
Antal
OBS: Dette er en demovare uden låg.

Manhattan eau de parfum er en after-party duft med en høj forførelses-kvotient. Officielt tilhører den den orientalsk-gourmet-agtige kategori, rig på krydderier - nogle af dem meget nye i det orientalske repertoire. Den får sit tempo af en mélange af topnoter: appetitvækkende muskat... verdslig safran, der dufter af tørrede blomster... delikate korianderfrø... blødgjort med tilføjelsen af overdådig, appetitvækkende fersken. Hjertenoterne fortsætter gourmet-temaet, når sødmefuld bikage, skabt af blomsternes nektar, blander sig med sort blomme, et strejf  chokolade og en varm inviterende honningkage-akkord. Marokkansk jasmin, den eneste blomst i duftens centrum, fremmaner i sig selv en aura af ferskner og modne bananer. Så kommer den dvælende kropsnote: cremet, fløjlsblød sandeltræ; rig, balsamisk patchouli; en blød og varm vanilje-infusion; og utilgiveligt sensuel, hudnær musk.  

Flakonen er en perfekt visualisering af duften selv. Et netværk af laser-indgraverede Bond No. 9 logoer i rødt glitrer frem mod den midnatsblå himmel over New York.
Vis mere
Vis mindre
Indhold:100 ml
Noter:Guldsafran, stjernejasmin fra Provence, sjældent agartræ
Anvendes til:Unisex
Mærke:Bond No. 9
Varenr.:047300T
Produktforslag
OM NORD BRANDS

Nord Brands er et lille firma med store visioner - at blive en af de førende virksomheder i Skandinavien indenfor salg og markedsføring af nichebrands på det kosmetiske område.
Dette betyder, at høj kvalitet kendetegner alle vores produkter, hvilket bl.a. sikres gennem tæt kontakt til vores leverandører.  

Kundeservice

Hvis du har brug for vejledning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

NORD BRANDS APS       © 2015      GUNNAR CLAUSENS VEJ 17C      8260 VIBY J      CVR 3490 3069      +45 71 99 20 00      SALES@NORDBRANDS.DK
0